Om oss

Alla har rätt att må bra

Alla har rätt att må bra

Snaptive finns för att alla har rätt att må bra. Vi tror på att fler ska ges rätt redskap för att må bra och därmed kunna ta ansvar för sin psykiska hälsa.

Varför finns vi?

Idag förekommer det en utbredd psykisk ohälsa som kan te sig i olika former, exempelvis genom mobbning, socialt utanförskap och social isolation.

Snaptive är en app som erbjuder lättillgängliga terapeutiska tjänster i form av samtals- och vuxenstöd, professionell rådgivning och motiverande
samtal.

Unga befinner sig ständigt i nya utvecklingsfaser i livet där de utvecklas både kroppsligt och mentalt. I tider då förändring sker är det av vikt att man får stöd och vägledning av viktiga nyckelpersoner och andra i sin vardag, något inte alla har tillgång till.

Vi på Snaptive tycker att alla har rätt att må bra, få rätt stöd och möjligheten att kunna kommunicera med en vuxen som har en adekvat utbildning för psykosocial problematik. På ett enkelt och smidigt sätt finns vi därför tillgängliga både för våra användare och för våra uppdragsgivare.

Hur fungerar det?

När du skapat ditt anonyma Snaptive-konto kan du direkt börja chatta med en tillgänglig kurator, alltid med garanterat svar inom 30 minuter. Du kan chatta när och var du vill mellan 07.00 och 02.00 under en tidsperiod som du själv väljer. Snabbt, enkelt och smidigt.